antara video nyanyian dan tarian saya. :)

Loading...

blogger chat room


Sunday, December 26, 2010

kahwin da dia~

tahniah yer kat abg angkat aku sorg ni hahaha
kawin da~ tak sgka kiter aku kenal gan dia
sampai dia kawin  yerk.. dia cikgu sekolah 
menengah. lawak org nyer ala2 mr bean pon
hado haha , sore sedap , power dia nyanyi
jek ibu jari aku naik hahaha bukan bulu roma!
haha ala2 sore black kata kan, apa2 pon
bakat kami la yg merapat kan  hubungan adik dan 
abg . hope  dia da kawin nnt ada masa ag nak 
gether2 cam dolu2  heee ..
slamat pengantin baru n smoga kekal ke anak cucu  
(kenyang gax la aku mkn nasi minyak umah dia)
hee:-)


Friday, December 24, 2010

respon RAMBUT BaRU

aku potong rambut kerana
aku dapat UITM aiyooo
aku rase skema giler babi
muka aku tak kne la rambut pendek
aku tgok GELAK sndri...
mcm budak skola!  tak nmpak 
matang!

diorg ni kebanyak kan nyer mngenali syazmie
hnya BERAMBUT PANJANG sebelom ni
so ni lah respon  nyer, byk yg positif hahahai
tpi aku ttp suke rambut panjang bukan untuk
menghilang kan identiti LELAKI tapi muka 
aku mmg kne dengan rambut panjang, rambut
panjang bole menutup muka aku yg leba ni

byk nyer ENTRY rambut kt blog haku hehe...

yang benar                      .             

syazmie                  .

skema

td aku hamikcermin mata , sambong urusan...
g klinik swasta wat laporan kesihatn > kne rm55
XTRAY bagai~! aku ni malu nak XRTAY kwn aku
aizie n iqram sllu takot kan aku psl xtray...ngok tol! haha

td da gunting rambut huhu skema giler aku rase
mak aku kata nmpak lah cm student...
ermm aku tgok bole lah tp ttp aku takminat
muka aku ni kne gan rambot panjang coz muka
aku lebar, nak wat cmner menjadi STUDENT wat mase ini
sgt fenting~!

da nak ke kemuncak hari!
urusan juga hampir selesai  alhamdulillah
yaallah ya  tuhan ku kaw buka kan jalan tok hamba
mu mgubah nasib dalam  idup lg yea alhamdulillah...



Thursday, December 23, 2010

kembalikan lah

walaupon smasa kecil,  orang anggap seperti kertas
kosong tetapi kesan dakwat tetap  terlihat jua di ingatan,
masih ingat lagi kaw  senyum kepada ku  hahaha 
(aku ketawa sendiri lagi~) gurau kasar kaw tuh seperti bebekas 
di tubuh aku, haha ingat ker? masa tuh sapa aku di mata kaw?
(kawan biase) tapi bila kaw gadoh gan aku, dan aku  cabar
kaw lempang aku!!! kaw pegang lembut jek kat pipi aku
aik rase lg mcm bru lepas kne sentuh~ 

mana kaw skrg last bejumpew SEKOLAH KEBANGSAAN
KEMPAS aku pindah dan kaw bg aku bulu AYAM seperti
alat tulis lama tp aku da ilang kan, tak silap aku , aku pon ada 
bg something kat kaw... ermm da lupa apa nth!!! eeiiissshhhhhh
napa  tetibe jek aku ingat kat kaw! aku teringin nak jumpew time 
baye2 kiter skrg umo kaw sama ngan aku! n kiter leyh jd kwn 
mcm dulu gax. tp aku tak jumpew pon kaw

mungkin aku de nmpak kaw sekali dan kaw pon pnh tertoleh aku
tp kiter sesama saling tak pasti dan egt2 lupa yg pasti
muka kaw aku tak lupa... yaallah kembali kan lah kwn baik aku 
semasa aku kecil dulu hurm hope

tetibe egt kat dia
namanya DIRAHSIAKAN


sentap!


celaka tol sakit aty aku! tak heran la kaw tak follow  aku
nak sindir2 aku dpt UITM lak tuh!
siap pos ckp amik coz pedangan la lancau la mulut 
ngalah kan mak jarah!
eeeeeee tak taw napa sakit aty aku gan dax ni!
babi 1000x!!!


kawan


wah kelas! ke semua peserta MALAYSIA NEXT TOP MODEL akan berentap!
eceh picthing da kelaut bile tgok pic ni kan ala2 model sume 
sume kwn2 aku meletop! mana ada tak meletop!
GILER TAK MELETOP? hahaha tetibe aku wat entry ni sbb
aku windu korg yg da sllu ketemu akan dirindui  yg jrg ketemu akan di ingati
yg lama tak ketemu  akan ku nanti cehwah~!
haha papew pon korg ttp dlm egtan!!! byk ag kwn yg lain
tp pic diorg aku ssh nak jumpew(statement slamat) jgn mara!
haha papew pon korg doa kan aku blaja  ea... 
pas  ni da jrang nak  jumpew la u all!
takpew pas ni law aku cuti sem ker kiter jumpew 
k ala muka korg ni berFACEBOOK gan korg jek ilangla
skit rase windu...all  the best tok korg gax dalam apa 
juga yg korg ceburi  :-)


Wednesday, December 22, 2010

3 hari lg...

3 hari lg .. aku da nak  pg ~ lepas ni  aku akan tgl kan bilik kesygan aku,
kete naza mama, microfon, speaker, redbox,  diva,  kwn2 contest, clubing,
singgah selalu danga, haha wat sementara waktu jek kanz... hope kat sana 
dpt kwn2 bru yg best mcm2 kwn2  aku kat sni tp rase nyer kwn  aku kat
 sni tak bole di gantikan kot hahaha sume nyer ONE IN ONLY  gaytuh~
tp law ada lg bgos , papew pon sbenar nyer kwn bukan la satu2 nyer sbb 
nak ke sana kan? apa yg penting aku cube wat yg terbaik jek r! walau pon
 lama tak  blaja ni ... aku pecaya  ada hikmah  di sebalik semua yg belaku!


URUSAN

da potong rambot tp mmg tak cukup pendek
nak trim ag tuh biar skema BERTEMPAT skit hahaha
lg 4 hari ag nak msok UITM ni NEBES la!!!
sblom nak pg byk nk kne setle ! hope dapat setle dgn baik
thx pd kwn2 yg kuat kan smngt aku AIZIE n IQRAM :-)

menunggu...

Tuesday, December 21, 2010

jalan2 + penat

=penat la guys 2-3 ari ni MERAYAP jep hahah ,
gan sapa ag  law x gan kwn SEBELANGKAS haku hahaha
mana lg nak cr THE ONE IN ONLY n THE TRUE IN ONLY hahaha

Saturday, December 18, 2010

RAMBUT

hish dalam pala  ni asik  pk jek psl  RAMBUT aku,
ermmm mesti keene POTONG RAMBUT ker UITM kan...
selamat tgl rambut panjang haaaaaa sedey lama bela da! 
to my friend AIZIE n IQRAM haha puas la korg ketawa kan 
aku  nnt lalalalalala 

before

imaginasi (after)

Friday, December 17, 2010

bgon2 tido skrg asik tekejut

betol ker aku ni nak blaja alik? hahaha
betol ker? betol ker? cek alik kat web site uitm ! dan msok kan no IC 
yer betol! aduh da lama tak study n pgg buku ,

 yeah WELCOME BACK selalu yg aku pkir kan
PRACTICE, PRACTICE,PRACTICE
karaoke hahaha
selamat tgl kan MICROFON law aku de mase aku
akan pegang kaw lg hehe insyaallah ! law ade peluang kat sana 
dpt pgg MICROFON.

ni la hasil nyer:-)

ni la hasil nyer heee ,
org surau da tak ley tgok aku bekali2 hehehe ,
ermmm DAI HITAM kuat ...
(before n after)

Thursday, December 16, 2010

proses menghitam kan rambut arghhhh syg nyer!!!


sebelom  ni rambut aku begini la,
dari gambar yg anda lihat ini,
sy sedg proses mghitam  kan rambut hahahai
syg!!!
eh tak kot takpew nnt ley smbhyg jumaat heee:-)

Dalam proses update blog :)

tension la akaun lama takley bukak  da~! hampeh huh