antara video nyanyian dan tarian saya. :)

Loading...

blogger chat room


Saturday, February 26, 2011

blogger tgh mengafal>

lagu  LAGENDA untuk pesembahan mtec.

aku type ni tanpa melihat apa yer
hanya mengguna kan otak saja betol ker?

sejuta bintang di angsana
sinarnya mempersona,
sebutir bintang di  taman seri,
cahayanya berseri,
biar bertahun masa beredar,
satu wajah satu nama,
takkan pudar...

tetap jelas diruang mata
setiap gerak gaya,
\bergetaran merdu sinar,
dipersada budaya,
hingga kini menjadi sebutan,
tetap terpahat namamu ,
diingatan...

c/o uuhhhh...
kaulah satu2 nya
diantara berjuta,
insan  teristimewa...
uuhhh
patah tak tumbuh lagi...
hilang belummmm berganti,
kerana kau tersendiri,

kau kebanggaan kita,
kau budayawan bangsa,
kau... LAGENDA...

:-)

Thursday, February 24, 2011

blogger buzy

asalamualaikum,

dah lama tak watnew post kat halaman aku ni..
sbbnyer aku bz gan QUIZ and test math minggu ni ,
minggu yg sama gak aku masok competition
public speaking and kelas aku menang huh bangga
lah gak. then aku ada role play speaking test .
so how? bz kan minggu ni?that why tak sempat nak
watnew entry hehe

tak cukup gan sume tuh aku kne lak tido lambat,
aku practice foe MTEC perform untuk kolej aku.
aku kne nyanyi dan berjoget...
hahah nyanyi mmg takde msalah la kan.
tuh yg ditunggu hehe egt takdpt nyanyi ag da kat
UITM ni.dpt gak!

ermmm lagi takde citer apa2 da kot..
sume nyer berjalan gan lancar alhamdulillah
and perhubungan antara kawan2 dalam kelas
semakin OK! tuh lah org kata nak jadi kawn
baik kene gadoh2 dulu baru ,lah paham
perangai masing2

alhamdulillah so far aku ok2 saje...

Thursday, February 10, 2011

manusia pilih bulu~!/manusia terpilih

kaw nak kawan gan org SANTEK2 jek kanz...
kaw napa? nak tumpang glamour ker?
nakjdi bodyguard ,? nak amik kesempatan? 
eee nampak sgt la kaw nyer gedik!!!

pompuan sorg ni lak GEDIK  nak mampos!
coz dia SANTEK gak nyer! 
makin jantan layan makin kaw GEDIK!

Dahlah ketawa mcm donkey
perangai buat2 sgt! nyampahnyer!
selfish pulok tuh! aku terpakse ngumpat kaw!
kaw OVER!

Monday, February 7, 2011

lg2 hayam goreng


balik2 aku jumpew makanan mesti ada HAYAM GORENG 
crispy lg? gaga mana nyer aku tak gemuk, protein berlebihan
sok nak tuko la protein lain HIKAN ker? HOTONG ker?
HETAM ker ... hope tuka lauk lah sok... 

profesional relationship

gadoh gan dia , benci kat dia dulu...
satu kelas lak tuh ... asik panaz jek gan dia 
ermmm di sebabkan kerja berkumpulan 
kami terpaksa berkeje sama so... terpakse lah
aku follow as profesional! 
bukan maksud aku da OK gan dia aku
BAIK sgt gan dia kali ni membuat langkah berjage2 dari
segi percakapan dan tingkah laku.
sebagai manager class n penolong class
kami terpakse be profesional dan ini
memboleh kan hubungan kita sebagai classmate
ssh nak renggang u olzs! be positif jek lah 
walauponzzzz ...











Sunday, February 6, 2011

math(algebra)

ni lah subject yang memeningkan pala aku 
huh takpew aku cube lagi ...
and for info , aku tak pnh fonteng lagi kelas
math aku ni even aku pening lalat sekali pon 
maksod nyer aku try nak paham but...
number2 dalam buku aku tuh bergerak sendri
mcm cacing

tp sekurang2 nya dalam satu hari kelas 
aku akan cube selesai kan satu hingga 3 soalan
yang tol2 memecah kan otak. bab paling ssh aku rase
wat mase ni ALGEBRA laaaaa!!!
hurm hope exam  pas ni aku takkan wat
mcm spm dolu2 hahaha (salin soklan/formula balik
dalam jawapan)  hahaha amin!


coklat.

<3 ermmm asik makan coklat jek
memang nak gemukkan badan lagi la ni...
cuti raya cina orang makan limau banyak tapi aku

banyak makan coklat
sedap...............................!!!
lagi2 simpan dalam frozen ermmm meletop!