antara video nyanyian dan tarian saya. :)

Loading...

blogger chat room


Saturday, August 20, 2011

tak shoping ag...

bile nak shoping rayer lg??? aku x shoping ag ... cuti sminggu ag after this aku alik jek umah aku tros g shoping pew lg gan kwn2 aku la hurm law tahun lepas punyer raya meriah jugak gan kwn aku hope shoping reramai ag..

apabile jumpew peminat hahahaha

singgah wayang doluuuu

apa lg mngumpat la  hahaha ada jek yg nak kne reject time ni

pas tuh bowling wahhhhhhhhhhh winduuuu






Wednesday, August 17, 2011

1.28am

aku x tdo ag terpkir kan sesuatu... resah gelisah yaallah ya tuhan aku hilang kan lah rase2 pelik ni. ok tukar topic la aku windu kat adik aku laaaaa FATIN and FARAH. walau kiter TIRI tapi kiter pnh rapat dlu kanz... haha mandi lombong , hahaha kene pukul sesama hahahah men basikal sampai jatuh now fatin and farah da jauh kat sabah! tp nasib fb still menemukan kami. cehhhh walau bin berlainan tetapi kiter lahir pada ibu  yg sama eh automatic windu kat mama aku gak la haaaaaaaaaaaa semput... lambat nyer nak cuti raya! 


jgn egt aku lupa yer video2 korg hahahaha hope korg study elok2 miss u olzs so much muaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaahhhhhhh
this is for fatin giler hahaha


law dah aku kaki karok msti la hadik2 aku pon sama! hahaha best memory love u olzs!



celaru

baru-baru ni aku rase mcm tak best ... perlu ke aku mension apa yg tak best? ok aku rase aku tak selesa dgn adegan2 manusia sekeliling aku. aku tak taw sama ada aku yg tak betol or sekeliling aku xbetol... aku rase tak selesa bile ada org jeling aku, sindir aku, tak tegur aku, belakon dpn aku, and apa2 yg tak best berlaku depan aku... aku rase sume org akan x best bile rase apa yg aku rase... nama aku SYAZMIE . aku rase tuhan beri kan aku satu kelebhan kot  iaitu bole merasai jika ada org yg tak suke aku atau backstab aku. ituh la SYAZMIE.blog ni terlalu public tok aku bgtaw dimana perkara anoying ini berlaku... 

kaw boleh hormat org yg lebih tua dr kaw tp kenapa aku tidak? adakah aku bg muka sgt kat kaw??? aku dah busan gan sume ni. dr skolah lg aku asik kene lemparan kata2 yg bodoh2 tuh. contoh p.....! or b.... plezzz logic skit akal kaw kiter ni budak university. pandai mana pon kaw perangai ttp bodo! aku mcm nak kluar kan ayat YOU SUCK IN GIMNESS IN THE CAPTAIN TOO tetibe kanz english... alasan tetap sama, 'weh aku gurau la,' 'mie sowy la aku memain jek' this is not aku yg sensitif .  aku TRAUMA . korg bole gurau gan aku BABI, SIAL, LANGSI ke PAPEW LA tp plezzzzz jgn pekataan tuhhh tolong! law tekuar gak ayat tak sepatot nyer mmg '[talk to the hand la ' 

pas tuh kat bilik aku ada lak mamat ni mngacau aku jekkan, skit2 nak pinjam broadband egt bapak kaw yg bayar ker nsib aku pandai kalis tak bolh bagai! pas tuh x dpt nak hentak2 lak tuh sapa kaw bodo??? aku dah la tak suke kaw !budjet hot! dah la pelat ada hati nak bahan org! budak ni wat salah kat org tp wat cm tade salah jek agaknyer dia pakai kulit BABI ek tampal ...kaw egt aku baik gan kaw sepenuh hati ker? aku pon pandai belakon mcm kaw! hahaha ........... huuuuhhh puas gak aty aku lepas kan kat sniii  moral of story... jgnla nak ejek mngejek org, reject mereject org, tindas menindas, and bahan membahan org... nnt tuhan balas juga egt bole terlepas? 






so pengubat hati aku minggu ni nasib university aku ada offer sapa nak join rythym squad dance! and aku masok! hehehe berangan ala2 cerita BRING IT ON hehehe go fight2 yeahhh S to the Y to the A to the Z to the M to the I to the E gooooooooooooooooooooooooooo SYAZMIE hey2 go fight2! sooo aku pon register la hehe aku gan mem sekolej aku MUAN , NAHLU mampu? hahhaha verangan jek uolzsss asal kan bahgia hahaha pape pon aku mengharap kan hari esok lebih baik dr semalam ... takpew esok dan esok masih ada..... insyaallah



Monday, August 15, 2011

t.e.s.t week

Minggu ini dan minggu seterusnyer before raya aku rase str8 asik TEST jek...alhamdulillah minggu ni aku xbz sgt gan SHOW ker papew ker , so insyaallah aku wat yg terbaik tok test aku, totally subject aku mmg BANYAK NAK KNE BACE , nasib ada test aku yg pospone after RAYE. aku RAYA pon seminggu jek x raya sakan pon... silap2 raya gan buku jek aku hahaha papew pon mesti ley sambong raya kat U kan nnt ada lah DINNER RAYA lah, SHOW RAYA lah, jamuan lah and so on... 


haaa hamik kaw......... gini la jadinyer....:)

ada lagi satu entry aku wat tp malu laaa hahaha sambong esokkk, tunggu..


Sunday, August 14, 2011

LEGEND/STAR

Masok uitm , aku tak citer byk... law da minat mana2 tempat pon boleh nyanyi kanz? dari aku pra dip lg...
then now aku msok part one. aku dilantik ketua nyanyian... tugas aku ni sume bekenaan gan nyanyian lah n cari bebudak yg boleh nyanyi untuk dikembang kan bakat lagi... so ni la department nyanyian ...

haaaa nmpak x aku? aku sorg yg pose lain hahahaha aku takde then ni la keje aku, hahaha even diorg sebenarnyer bukan pegang mic betol2 pon hahaha tuh la kiter yg wat dia bukan dia wat kiter . ok yg pick aku nyanyi mula2 ialah 


haaa alan n mira! diorg byk gak support aku n bg pluang.. haaa skrg diorg YDP n NYDP performing art club.        aku bwh diorg la kire nyer...si alan tuh slalu ngaku dia cm korean? yeke u olzs? hahaha telan jek r hahaha, tp diorg da nak habis so aku gelar kan diorg LEGEND laaa hahaha mampu? non mampu aku.. tp skrg aku 


to make a STAR taw... lg mampu? hhahahaaha sebelah aku tuh la penolong aku.. nama dia IRMIZA dia la syg aku... dia suke makan telinga keling.. hehe so hidup department nyanyian! moga ada yg mengganti kan kami , xlama lg kami pon nak LEGEND gak hahahaha


Thursday, August 4, 2011

copy n paste


mula nyer puase , meriah u olzssss! petama kali nyer
aku bebuka gan dak2 gonjeng dlm kelas hahahaha diorg is my DOMEY dlm kelas
sume nyer sporting alhamdulillah, best gak buka gan diorg.
mmg bebuka sgt coz pas buka pose kiter buka sore masing2! hahaha hurmmmm
not bad msing2 ada bakat! meletop lah! kelas aku sume artis!
mampu? non mampu slain kelas JIM1101B
 tawww........
kat bawah ada pic yg aku COPY dari blog faiz hahaha
plagarism sgt! hahaha n aku PASTE la pew lg