antara video nyanyian dan tarian saya. :)

Loading...

blogger chat room


Friday, July 29, 2011

H A Z A M I

 tetibe aku windu lak kan katabg HAZAMI penyanyi RnB malaysia kiter , dia ni tak sombong baik , suke bg tip nyanyian kat org , egt dia ckp "law nak hilang kan neves sbelom naik stage senang jek selawat dan tarik nafas lepaskan gan kuat " ermmmm kdg2 mmg bergune gak cara tuh~ thank HAZAMI  .. aku dahla membesa gan lagu2 dia tekad , sonata musim salju, mungkir bahagia, katakanlah, dan so onLAH ! sapa tak knal  dia kan? HAZAMI kanz? ermmm tapi dia da senyap kanz skrg? mana dia! oooo sebok ajo vokal gak nyer.... papew pon all the best kat dia...

SEDETIK LEBIH membawa tuah



Dah nak kat seminggu kot aku da x update blog sbb bz n penat sgt then aku pon bru pas hbis test. entry kali ni pulok aku nak share pic piala aku ahad lepas hahaha no1 pertandingan karaoke kota tinggi mase cuti midterm. urmmmm lama da aku x join contest ni tp rezeki kan alhamdulillah aku dpt gak la duet tepi dr contest ni duet..............................???? rm...RAHSIA hehee nnt aku kne rompak kang hahaha papew pon ni sume anugerah tuhan tok aku . dan aku bershukur sgt kerana aku dpt gune kan kelebihan ini mencari duet tepi(statement artis sgt kan?) hahaha kaw hado? mampu? hahaha

Saturday, July 23, 2011

SEDETIK LEBIH

merdu nyer lagu ini! feel sangat! sebenar nyer mood aku wat entry coz hari ni aku final karaoke contest so aku bedal la lagu ni... tgok nasib lerrr ley menang ker x hahaha lma da aku x join contest ni sejak aku kat uitm but aku try la mana taw aku mng!!! dpt duet bwk alik uitm hahaha mampuu??? - non mampu? hahahahhaa kaw hado???? non hadooo? hahaha so aku balik uitm lambat rini maybe subuh baru aku smpai uitm. so doakan saya dpt bwk alik duet yer ker sana hahahaha soooo SEDETIK LEBIH la menjadi taruhan mlm ni... amin

ANUAR ZAIN pinjam lagu kamu ea? hahahaha

cuti-cuti

cuti ni aku byk hbis masa gan kenkawan aku> arezie - aizie - syazmie -iqram kitorg visit kampong gaytuh... hahaha maklumla kitorg ni efective skit law dgr mana2 karok open hahaha rase cm nak buang duet kat stuh... lg2 tmpat atraction org laju jek hahaha sambil jumpew kwn lama LAN TANJUNG.  huuuuuiii

down here galery for u olzssss pantai BALI gaytuhhhh

friend foever...
with iqram


pas tuh apa lg???? KAROK TIME!!!

Friday, July 22, 2011

mis teh tarik time hahahaha<3

A.n.o.y.i.n.g


aku geli la gan lakonan kaw plezzz . stop it ! kaw bole jadi dri kaw kalaw kaw nak jgn gedik sana gedik sni...
law tgok rupa mmg mcm pompuan dlm citer NUR KASIH biler belek balik perangai kaw huh mcm strip girls 
laaa! 

ok skrg puas aty aku... sbb aku daaa..........
POST! HAHAHA mintak2 la org ni terase .... law korg kerap jumpew this girl pon korg akan rase pew yg aku rase ... hope die kelandasan yang betol... hahaha

Thursday, July 7, 2011

k.e.l.a.s


bismillah hirahmanirahim,
askum sume blogger saya suda lama tidak buka
blogger ni atas masalah tertentu berabuk da daun2 kat sni makin
mngering hahahahahah so disini ada satu entry for my NEW KELAS 
yg da sebulan pon bersama 

ni pic yg aku dpt melalui fb tag.
so ni la dak2 kelas baru aku... alhamdulillah setelah apa yg aku lalui mse PRE COM
saya lepas dan to the next stage iaitu diploma diim . 
alhamdulillah sume dak kelas aku ok2 saja. best . hapening. gile3. i loike!
hehehe so hope korg kiter dpt graduate sesama seperti mana 
korg ada dlm pic ni nnt graduate pon kiter mesti 
posing sesama hahahaha 

sekian * blur taktaw nak kata apa da~ haha bye!