antara video nyanyian dan tarian saya. :)

Loading...

blogger chat room


Monday, January 24, 2011

malacca/gunung ledang





kawan baru<3

hahah ada budak bodoh dalam kelas tak pasti lah...
pelik la kaw ni nak diam2 pulak , selalu kaw lah bising n ngumpat sesama PALAT tol
yerlah kaw pg lah sana! meh sni  bace pasal kaw ni sbenar nyer~!
ha kaw naksoh aku tego kaw dulu ker? soryyy
meh lah sni join kitorg jgn menjauh kan dri sgt nnt kang kne pulao tol2baru taw
apa yg kaw dapat ? kutuk jek dr kitorg hahaha 
dah lah tu weh sni2 jgn majok lagi... aku pemaaf la tego2 la kitorg ea?
law tak kaw .
LAW KAW BABI KAW BLAH!!! hahaha


kitorg g malacca jalan2 ikot kawan.
naik kereta kawan biase2 best gaytuh! overnite !
gerak hari sabtu balik ahad . ermmm OVERNITE mende nyer
overnite tak bertauliah! tak taw nak  g mana .
nak checkin tak de duet haha.. sume hotel kat malacca 
session ni rm200 ke atas. 

last2 tido dalam kerata best gak tido dlm  HONDA.
tguuu smpai pg pon da ok then mkn MCD . breakfast 
set murah jek!duduk kat mcd ala2 orang kaya then ada
kwn aku siap wat journal lg kat mcd kelas!  haha


yang penting sembahyang subuh yer di masjid .
sana! pelik skit masjid malacca kat situh .
macam  tokong cina la kat sana yer lah tempat bersejarah 
kata kan...first time aku sembhyang kat masjid mcm tuh.

ada lagi ,  kitorg siap kne kejar gan org giler
pelik kanz?tp best sbnar nyer hahaha.
org giler tuh suke kat ANA gan AISYAH
HAHAHA lari pkai telekong ag 

pss.... ada gak yang sakit hati makan hati.
maaf lah yer ! pada smua kwn2 aku yg tekezuut aku pg
malacca tuh . aku naik kereta kawaan aku la

kitorg 6 org smpai kene tahan gan polis lg nak hajak u olzs!
takpew lain kali ada lg kanz? kiter plan lain hari  ok



Friday, January 21, 2011

lembut ker PONDAN?

Entry ni aku wat sbb aku nak jelas kan pada orang yang 
otak mereng , kolot, bodoh dan tak open mind lagi~
aku tak  salah kan mata sesiapa tapi dari apa yang korang nmpak
pada aku itu la aku. yang dicipta oleh tuhan semula jadi bukan 
buat2. sejak azali.

apa masalah orang-orang tuh? kenapa pula layanan yang aku
dapat tak  mcm org lain. setiap apa yang keluar dari mulut aku,
aku  akan menjadi perhatian orang- orang kolot ni.
kalau menjadi perhatian dan dia menerima seadanya, diam?  itu
sangat mustahil.!

mesti ada jek yang dia nak lempar kan kat aku... motif nyer?
malu kan aku depan orang ramai? jatuh kan maruah aku
sebagai manusia? atau? sesaja CARI PASAL? aku pon tak taw?
ini la manusia pada hari INI!

AKU RASE:

MALU...

aku tak dreg mcm perempuan aku ni lelaki cuma aku berpewatakan lembut
itu menjadi masalah pada smua org yg bodoh.
kalau aku ada kuase mngubah kuase tuhan ni dengan 
memulih kan jiwa aku ni kepada yang normal aku akan buat dengan segera!!!
sbb aku dah tak  tahan!

buku baru dibuka di university itu yang aku harap kan.
rupanya di university orng2 nyer paling kolot kebykan nyer.
tahu tak apa yang aku rase? aku still berpakaian baju lelaki
pon kene kata law aku dreg perempuan lagi la dikata so
sbnarnya sama saja...

cuma manusia2 ini tak dapat bezakan BODOH BUKAN?
so kepada sesapa yang belakon baik di hadapan aku henti kan  lah
sesapa yang ikhlas dan menerima aku seadanya TERIMA KASIH 
aku ucap kan sesungguh nyer syazmie tidak meminta jadi bergini.

moga-moga aku jadi kan ini hikmah untuk aku berjaya
kelak! supaya org kate lembut2 aku berEDUCATION.
itu tidak mustahil orang yang paling kuat dalam dunia ni
orang yang SABAR mnghadapi segalanya...


Sunday, January 9, 2011

KOLOT budak U

kata nya budak university kenapa perlu KOLOT?
open mind la skrg ni takde apa2 yang mustahil...
aku pakai BAJU TIDO pon kaw kate mcm girl.
pointer bagos mse exam blom lagi sempurna kaw
jadi orang la wahai sahabat, buka  minda luas2  
yer, kaw hidop gan beragam2 lagi manusia di luar
sana...entry ni bukan tok smua budak u yer , ni
bg budak U yang berkenaan jek... aku taw kaw 
jeles tak mcm aku ! aku de baju tido ala2 maksalleh
so? kaw pkai jek kain pelekat n belengging kaw 
jek tido hahaha..




Saturday, January 1, 2011

graduate orientasi! hee


I GOT F_CKin SHIT TIRED
=
-mkn 2 minit
-ke surau  3/2minit(berlari)
-kene potong rambut
-kene sukan 
-tak sempat berak
-bangon pagi
-mandi tak bersih
-baju tak terurus
-kene tengking
-salah org salah smua
-sorg kene smua kne
-tak mandi  satu ary walaupon selepas sukan(berpeloh2)
-dgr ceramah
-gantok dgr ceramah
-tido tak cukup(2/3jam)

PENAT NYER~! but it ok!
this it what i got ! 








skema tak haku hahaha datak hayam  lg
hahaha TAKPEW! aku nak cube mngubah nasib destini 
haku so apa salah KORBAN kan segalanya ceh~!
hahaha papew ponb minggu ni sgt penat
lepas ni aku menjalani  idop sbagai siswa 
BEBAS !

mood: NAK OUTING KAT SEGAMAT de apa ek katsni?
usha la