antara video nyanyian dan tarian saya. :)

Loading...

blogger chat room


Sunday, February 6, 2011

math(algebra)

ni lah subject yang memeningkan pala aku 
huh takpew aku cube lagi ...
and for info , aku tak pnh fonteng lagi kelas
math aku ni even aku pening lalat sekali pon 
maksod nyer aku try nak paham but...
number2 dalam buku aku tuh bergerak sendri
mcm cacing

tp sekurang2 nya dalam satu hari kelas 
aku akan cube selesai kan satu hingga 3 soalan
yang tol2 memecah kan otak. bab paling ssh aku rase
wat mase ni ALGEBRA laaaaa!!!
hurm hope exam  pas ni aku takkan wat
mcm spm dolu2 hahaha (salin soklan/formula balik
dalam jawapan)  hahaha amin!


No comments:

Post a Comment