antara video nyanyian dan tarian saya. :)

Loading...

blogger chat room


Friday, July 29, 2011

SEDETIK LEBIH membawa tuah



Dah nak kat seminggu kot aku da x update blog sbb bz n penat sgt then aku pon bru pas hbis test. entry kali ni pulok aku nak share pic piala aku ahad lepas hahaha no1 pertandingan karaoke kota tinggi mase cuti midterm. urmmmm lama da aku x join contest ni tp rezeki kan alhamdulillah aku dpt gak la duet tepi dr contest ni duet..............................???? rm...RAHSIA hehee nnt aku kne rompak kang hahaha papew pon ni sume anugerah tuhan tok aku . dan aku bershukur sgt kerana aku dpt gune kan kelebihan ini mencari duet tepi(statement artis sgt kan?) hahaha kaw hado? mampu? hahaha

No comments:

Post a Comment