antara video nyanyian dan tarian saya. :)

Loading...

blogger chat room


Friday, July 29, 2011

H A Z A M I

 tetibe aku windu lak kan katabg HAZAMI penyanyi RnB malaysia kiter , dia ni tak sombong baik , suke bg tip nyanyian kat org , egt dia ckp "law nak hilang kan neves sbelom naik stage senang jek selawat dan tarik nafas lepaskan gan kuat " ermmmm kdg2 mmg bergune gak cara tuh~ thank HAZAMI  .. aku dahla membesa gan lagu2 dia tekad , sonata musim salju, mungkir bahagia, katakanlah, dan so onLAH ! sapa tak knal  dia kan? HAZAMI kanz? ermmm tapi dia da senyap kanz skrg? mana dia! oooo sebok ajo vokal gak nyer.... papew pon all the best kat dia...

No comments:

Post a Comment