antara video nyanyian dan tarian saya. :)

Loading...

blogger chat room


Monday, August 15, 2011

t.e.s.t week

Minggu ini dan minggu seterusnyer before raya aku rase str8 asik TEST jek...alhamdulillah minggu ni aku xbz sgt gan SHOW ker papew ker , so insyaallah aku wat yg terbaik tok test aku, totally subject aku mmg BANYAK NAK KNE BACE , nasib ada test aku yg pospone after RAYE. aku RAYA pon seminggu jek x raya sakan pon... silap2 raya gan buku jek aku hahaha papew pon mesti ley sambong raya kat U kan nnt ada lah DINNER RAYA lah, SHOW RAYA lah, jamuan lah and so on... 


haaa hamik kaw......... gini la jadinyer....:)

ada lagi satu entry aku wat tp malu laaa hahaha sambong esokkk, tunggu..


1 comment: