antara video nyanyian dan tarian saya. :)

Loading...

blogger chat room


Wednesday, August 17, 2011

celaru

baru-baru ni aku rase mcm tak best ... perlu ke aku mension apa yg tak best? ok aku rase aku tak selesa dgn adegan2 manusia sekeliling aku. aku tak taw sama ada aku yg tak betol or sekeliling aku xbetol... aku rase tak selesa bile ada org jeling aku, sindir aku, tak tegur aku, belakon dpn aku, and apa2 yg tak best berlaku depan aku... aku rase sume org akan x best bile rase apa yg aku rase... nama aku SYAZMIE . aku rase tuhan beri kan aku satu kelebhan kot  iaitu bole merasai jika ada org yg tak suke aku atau backstab aku. ituh la SYAZMIE.blog ni terlalu public tok aku bgtaw dimana perkara anoying ini berlaku... 

kaw boleh hormat org yg lebih tua dr kaw tp kenapa aku tidak? adakah aku bg muka sgt kat kaw??? aku dah busan gan sume ni. dr skolah lg aku asik kene lemparan kata2 yg bodoh2 tuh. contoh p.....! or b.... plezzz logic skit akal kaw kiter ni budak university. pandai mana pon kaw perangai ttp bodo! aku mcm nak kluar kan ayat YOU SUCK IN GIMNESS IN THE CAPTAIN TOO tetibe kanz english... alasan tetap sama, 'weh aku gurau la,' 'mie sowy la aku memain jek' this is not aku yg sensitif .  aku TRAUMA . korg bole gurau gan aku BABI, SIAL, LANGSI ke PAPEW LA tp plezzzzz jgn pekataan tuhhh tolong! law tekuar gak ayat tak sepatot nyer mmg '[talk to the hand la ' 

pas tuh kat bilik aku ada lak mamat ni mngacau aku jekkan, skit2 nak pinjam broadband egt bapak kaw yg bayar ker nsib aku pandai kalis tak bolh bagai! pas tuh x dpt nak hentak2 lak tuh sapa kaw bodo??? aku dah la tak suke kaw !budjet hot! dah la pelat ada hati nak bahan org! budak ni wat salah kat org tp wat cm tade salah jek agaknyer dia pakai kulit BABI ek tampal ...kaw egt aku baik gan kaw sepenuh hati ker? aku pon pandai belakon mcm kaw! hahaha ........... huuuuhhh puas gak aty aku lepas kan kat sniii  moral of story... jgnla nak ejek mngejek org, reject mereject org, tindas menindas, and bahan membahan org... nnt tuhan balas juga egt bole terlepas? 






so pengubat hati aku minggu ni nasib university aku ada offer sapa nak join rythym squad dance! and aku masok! hehehe berangan ala2 cerita BRING IT ON hehehe go fight2 yeahhh S to the Y to the A to the Z to the M to the I to the E gooooooooooooooooooooooooooo SYAZMIE hey2 go fight2! sooo aku pon register la hehe aku gan mem sekolej aku MUAN , NAHLU mampu? hahhaha verangan jek uolzsss asal kan bahgia hahaha pape pon aku mengharap kan hari esok lebih baik dr semalam ... takpew esok dan esok masih ada..... insyaallah



No comments:

Post a Comment