antara video nyanyian dan tarian saya. :)

Loading...

blogger chat room


Wednesday, August 17, 2011

1.28am

aku x tdo ag terpkir kan sesuatu... resah gelisah yaallah ya tuhan aku hilang kan lah rase2 pelik ni. ok tukar topic la aku windu kat adik aku laaaaa FATIN and FARAH. walau kiter TIRI tapi kiter pnh rapat dlu kanz... haha mandi lombong , hahaha kene pukul sesama hahahah men basikal sampai jatuh now fatin and farah da jauh kat sabah! tp nasib fb still menemukan kami. cehhhh walau bin berlainan tetapi kiter lahir pada ibu  yg sama eh automatic windu kat mama aku gak la haaaaaaaaaaaa semput... lambat nyer nak cuti raya! 


jgn egt aku lupa yer video2 korg hahahaha hope korg study elok2 miss u olzs so much muaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaahhhhhhh
this is for fatin giler hahaha


law dah aku kaki karok msti la hadik2 aku pon sama! hahaha best memory love u olzs!



4 comments:

  1. follow aku cipat... kalau tak aku patah2kan tulang ko sedihhhh... hahah

    ReplyDelete
  2. follow aku cipat... kalau tak aku patah2kan tulang ko sedihhhh... hahah

    ReplyDelete
  3. haha! atyn gelak dgr video ne. (; ily abg!

    ReplyDelete