antara video nyanyian dan tarian saya. :)

Loading...

blogger chat room


Wednesday, March 21, 2012

bye mr L



for u mr L , forgod sake i gonna miss u! ermmm macam2 dah kite lalui sepanjang kenalan kite ermm anyway thanx kerana mr L la aku berpeluang gak tonjolkan bakat kat uitm segamat, dan kerana mr L la aku naik sebbagai exco! aku boleh kata kan yang aku beruntung kawan gan kaw walaupon kejap! takpew u go for better is it! takkan nak stay kat campus ni and tak habiis2 diploma kanz? hahaha papew pon mr L u are the one from my bestist. even u giler nak mampos hahahaha aku windu sume tuh! hahaha xpew la gud bye my friend , nnt kite ley jumpew lagi di mana2 insyaallah! all the best to u! mr L


No comments:

Post a Comment