antara video nyanyian dan tarian saya. :)

Loading...

blogger chat room


Thursday, March 29, 2012

titaTUA



aku nak share something wehh, aku suka satu movie ni semasa aku kecil, aku rasa masa tuh aku sekolah rendah lagi tapi aku lupa lah darjah berapa and tahun berapa , tapi masa tuh movie ni meletop la! iaitu movie TITANIC . korang pun mestilah tengokkan? cerita yang sedih dan jalan cerita yang bagus. dan inilah antara first filem yang aku tengok herowin hidup! yang hero nya mati hahaha tapi stil sedih and best. aku saja nak update pasal benda ni sebab aku realy terkejut and sedih melihat pelakon lelaki dia dah nampak TUA weh hehehe jauh beza ni dengan yang dulu-dulu. 

pompuan genti cair punya tengok dia masa dulukan? aku tak tahulah kalau, diorang tengok pic leonardo dicaprio yang sekarang admire lagi ker tak? hahaha apa-apa pun hahaha cair ke keras hahahaha. okeh lagi kowt. walau macammana pun  dia belakon cerita lain. aku tengok muka dia tetap akan ingat TITANIC haha   kat dalam titanic punyalah romantic kan? sampai kan ada model gatsby ikut style dia weh meh tengok.


rambut yang ala-ala suak kebelakang tuh kan? macho la konon. hehe okeh sekarang aku dengar cerita yang titanic akan dimainkan diwayangkan? wow macam nak tengok jek nanti? mengimbas kembali kenangan titanic kan pew salahnya... 


leonardo decaprio
(yang sekarang)




1 comment: