antara video nyanyian dan tarian saya. :)

Loading...

blogger chat room


Saturday, March 24, 2012

patung jadian kelas!

Venus Palermo  

nama dia Venus Palermo , umur 15 tahun , macam patung kan? ermmm jelous nya tengok dia hehehe, sekarang dia ni dah popular dan ramai peminat, sampaikan peminat dia suruh dia buat video and post kat youtube how come? tengok kalau cantik ada jek kan kelebihan dia... ermmm yang diberitahu kulit dia dikatagorikan sebagai "perfect skin" wow sangat mengagumkan... hahahaha 



meletop lah dia ni boleh jadi model la lepas ni, pose sikit jek dah cantek picture-picture dia macam japan style pun ada bila tengok , bukan setakat lelaki jek yang meminati dia ni perempuan pun minat weh.. untungla budak ni hehehe sekarang ni dia dah pun jadi star,duta, tak lama lagi mesti ada orang ambil dia jadi model diorang !

ala-ala tomel nyer...


aku nak jadi macam dia jugak hehehe ! 








No comments:

Post a Comment